Super varne zapestnice

Super varne zapestnice
Primerne so za prireditve z najzahtevnejšimi varnostni standardi. Zapestnice (zapestni trakovi) vsebujejo poseben nevidni UV vzorec ali holografski logotip. Zapestnica je neprenosljiva. Za dodatno preverjanje pristnosti zapestnic, vam ponujamo možnost najema posebnega skenerja, ki preveri pristnost zapestnice.

Super varne zapestnice

Klasična super varna zapestnica

V  paketu je 500 zapestnic

Klasična super varna zapestnica vsebuje holografski logotip. Logotip je natisnjen ob delu, kjer se zapestnica zlepi skupaj. Primerna za zahtevnejše enodnevne dogodke.85.00 €Cena:
Loading Posodabljam

Klasična super varna zapestnica – DNA koda

V  paketu je 500 zapestnic

Klasična super varna zapestnica  s posebno DNA kodo je zapestnica, ki spada v najvišji varnostni razred zapestnic.  Zapestnica vsebuje posebno barvno etiketo. Zapestnice vsebujejo posebno dodatno kodo v obliki DNA zapisa. Za dodatno zaščito priporočamo uporabo posebnih skenerjev.


90.00 €Cena:
Loading Posodabljam

Vinilna super varna zapestnica

V  paketu je 500 zapestnic

Vinilna super varna zapestnica je zapestnica, ki vsebuje posebni holografski logotip. Zapestnica je primerna za zahtevnejše večdnevne prireditve /festivale. Za dodatno preverjanje pristnosti zapestnic, priporočamo uporabo varnostnega skenerja.135.00 €Cena:
Loading Posodabljam