Tekstilne zapestnice

Tekstilne zapestnice so primerne za večdnevne festivalske tipe dogodkov. Tekstilna zapestnica ima aluminijasto ali plastično zapiralo, ki onemogoča prenos. Tekstilne zapestnice so narejene iz kakovostnih materialov, kar  zapestnicam zagotavlja večdnevno obstojnost.  Zapestnice lahko uporabite kot promocijski material, saj kakovostna izdelava omogoča, da obiskovalci nosijo vaše zapestnice, tudi po končani prireditvi.Tekstilna zapestnica ima aluminijasto zapiralo, katerega zaprete s posebnimi kleščami. Zapestnice tega tipa, so zelo priljubljene za festivale.  Zapestnice lahko potiskamo z osmimi barvami.

Za informacije o cenah, količinah pišite na info@zapestka.siTekstilna zapestnica ima plastično zapiralo. Zapiralo onemogoča prenos. Zapestnice so primerne za krajše festivale.  Zapestnice lahko potiskamo z osmimi barvami.

Za informacije o cenah, količinah pišite na info@zapestka.siECO Tekstilna zapestnica je narejena iz recikliranih materialov. Zapestnica ima aluminijasto zapiralo, ki se zapre s posebnimi kleščami.  Zapestnice lahko potiskamo z osmimi barvami.

Za informacije o cenah, količinah pišite na info@zapestka.si